Zencefilli Kurabiye Tarifi


0
Zencefilli Kurabiye
Zencefilli Kurabiye

Zencefilli Kurabiye Malzemeler

Bu şimdiye kadar tatmış zencefilli kurabiye için en iyi tarifdir. Karmaşık görünüyor ama değil. Ben yıllardır bu tarifi kullandım ve her zamankinden çok övgü gördüm.

  • 6 su bardağı çok amaçlı un
  • 1 yemek kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil
  • 1 çay kaşığı yer hindistan cevizi
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş karanfil
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı kısaltma, eritilmiş ve biraz soğutulmuş
  • 1 su bardağı pekmez
  • 1 su bardağı paketlenmiş esmer şeker
  • 1/2 su bardağı su
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
Zencefilli Kurabiye 1
Zencefilli Kurabiye

Zencefilli Kurabiye Nasıl Yapılır

Talimatlar Kontrol Listesi

  • Adım 1-Birlikte un, kabartma tozu, zencefil, hindistan cevizi, karanfil ve tarçın eleyin; Kenara.
  • Adım 2-Orta bir kapta, birlikte kısaltma, pekmez, kahverengi şeker, su, yumurta ve vanilya pürüzsüz kadar karıştırın. Yavaş yavaş kuru maddeler karıştırın, onlar tamamen emilir kadar. Hamuru 3 parçaya bölün, 11 inç kalınlığında pat, plastik şal sarın ve en az 3 saat buzdolabında.
  • Adım 3-Fırını önceden 350 derece F (175 derece C) ısıtın. Hafifçe unlanmış bir yüzeyde, 1 / 4 inç kalınlığında hamur dışarı rulo. Çerez kesiciler ile istenilen şekiller halinde kesin. Çerezleri yağlanmamış bir çerez kağıdına 1 inç arayla yerleştirin.
  • Adım 4-Önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika pişirin. Çerezler bittiğinde, onlar kuru görünecektir, ama yine de dokunmak yumuşak olacaktır. Tel raflarda soğuması için fırın tepsisinden çıkarın. Ne zaman serin, çerezleri seçtiğiniz krema ile buzlu olabilir.

Porsiyon Başına:90 kalori; protein 1.2g; karbonhidrat 14.5g; yağ 3g; kolesterol 2.6mg; sodyum 24.2mg.


Like it? Share with your friends!

0

0 Comments

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir